Vores hjerter banker
for kolonihaver

Vi har selv kolonihave og nyder tiden i vores haver – solen, blomsterne og friheden til at gøre, hvad vi vil.

Vi har administreret kolonihaver i over fire år og sidder selv i bestyrelser i kolonihaveforeninger.
Vi er bidt af administrative opgaver – at få ryddet op og driftet, så alle medlemmer får mest muligt ud af deres medlemskaber.

Vi har derfor professionaliseret vores haveforening med stor succes både økonomisk og administrativt, og det synes vi også, at jeres haveforening skal nyde godt af!

Vi har femdoblet egenkapitalen på ganske få år. Anlagt større anlægsarbejder, optimeret og digitaliseret alle administrative processer.

Så derfor:

  • vi kender til arbejdet i foreningsbestyrelser og har som professionelle  ejendomsadministratorer og regnskabsassistent også en professionel indgangsvinkel til at få opgaverne løst hurtigst og bedst muligt, men også på et niveau, hvor alle bestyrelser og havemedlemmer får en gennemsigtig og overskuelig forretningsgang.

  • Vi gør det muligt at spare penge i foreningerne, få råd til større renoverings- og anlægsarbejder og lette bestyrelsesarbejdet, så der kan blive mere tid til det allervigtigste – at varetage medlemmernes interesse.

Samarbejdspartnere

Kolonihavejura har igennem mange år specialiseret sig i kombinationen af kolonihaver og jura – og dermed de specifikke problemstillinger, som kolonihaver har. Både i forhold til foreningens interne liv, i forholdet til medlemmerne og i forhold til verden og lovgivningen udenfor foreningen.